Fűtés az átmeneti időszakban

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

Enyhe őszi napokat élünk, reggel és este már kicsit csípős a levegő, de napközben az ablakon beömlő fény felmelegíti az otthonod. Egy klíma kényelmes és gazdaságos megoldás az otthonod fűtésére az ilyen átmeneti időszakban. Egy jól méretezett hűtő-fűtő klíma nem fogyaszt sokat, kifejezetten ideális az őszi időszakban. Ráadásul a klíma fűtésnek számtalan előnye van:

  • Gyorsan, percek alatt ad kellemes meleget. Bekapcsolás után szinte azonnal forró levegőt bocsát ki. Ez a megoldás lényegesen gyorsabb, és olcsóbb, mintha villany radiátorral vagy elektromos padlófűtéssel fűtenénk.
  • A helyiségeket külön-külön is fűtheted.
  • Ha okosklímát választasz, akkor akár hazafelé, távolról is bekapcsolhatod. Így nem megy egész nap a fűtés, de mire hazaérsz már kellemes meleg fogad.
  • A klímaberendezésekben található légszűrők kiszűrik a levegőből az (allergiát is okozó) koszt, polleneket így csökkentheti az allergiát.
  • A klímák a helyiség páratartalmát is szabályozzák, az alacsonyabb páratartalom pedig gátolja a penészedést.
  • Gazdaságos fűtési megoldás, mely könnyen és gyorsan kiépíthető.
  • Kedvezményes H tarifával használható.

Nincs még klímád? ???? Kérd az ingyenes helyszíni felmérést

Tel: 30/746-6884

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Rólunk mondták

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .