Hármas szabály

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

Hűteni vagy fűteni szeretnéd a helységet, ahol éppen tartózkodsz?
Mi az a 3 legfontosabb dolog, amire figyelj oda, hogy jól érezd magad?


1, LÉGTERELŐ LAPÁTOK

HŰTÉSHEZ alapvetően érdemes a terelő lapátot a lehető legmagasabbra, lehetőleg a VÍZSZINTESRE állítani. Ez azért fontos mert a hideg levegő lefele száll, míg a meleg felfele.
Így amikor a klíma kifújt hideg levegője találkozik a szoba melegebb levegőjével, az összekeveredik és fokozatosan hűti le a szobát.
Ha egy klímát szeretnénk FŰTÉSRE is használni, olyankor érdemes a terelő lapátot lefelé, a lehető ‘LEGFÜGGŐLEGESEBB’ irányba állítani. Ilyenkor a meleg levegő felfelé száll majd, miután felmelegítette a lenti, hideg levegőt.

Vannak olyan készülékek amiken nem csak a fel/le/swing opciót lehet állítani, hanem az OLDAL IRÁNYBA FÚJÁST is. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 120°-os oldalirányban is állítható hova szeretnénk a készülékkel terelni a levegőt. Elkerülve, hogy közvetlenül ránk fújja a készülék a hideget vagy meleget.


2, VENTILLÁTOR FOKOZAT

Ne vegyük maximálisra! Tudom mindenki szeretné gyorsan lehűteni vagy felfűteni az adott helységet, de ha mi is ott tartózkodunk, akkor úgy állítsuk be a ventillátort, hogy NE LEGYEN ÉREZHETŐ HUZAT a szobában.


3, AZ OPTIMÁLIS HŐMÉRSÉKLET

Mindig a FOKOZATOSSÁGRA törekedjünk. Nem érdemes hirtelen túlhűteni a szobát, így elkerülhetjük az esetleges megbetegedéseket, mint például az arcüreggyulladást. Nyáron a klíma hőfokát a kinti hőmérséklethez képest 3-4 fokkal állítsuk hidegebbre.

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Rólunk mondták

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .