Munkáink – Klíma szerelés, telepítés

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

Sokéves tapasztalattal telepítünk klímát és hőszivattyúkat házakba, lakásokba, irodákba, üzemekbe, üzlethelyiségekbe, nyaralókba stb. Szervizeljük, karbantartjuk és javítjuk az általunk szerelt eszközöket.

Amit kínálunk az a megbízhatóság, szakértelem, igényesség. Helyi szakemberek révén később is elérhetőek vagyunk.

Galériánkban, amely csak töredéke az elvégzett klíma telepítéseinknek, szeretnénk pár szerelést bemutatni, ezzel is segítve az érdeklődőknek, megmutatva milyen lesz az elkészült munka.

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Rólunk mondták

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .