Klíma szerelés – Tata és környéke

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

Klíma szerelés árak – Tata

Az alábbi klíma szerelés árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak, mivel minden kivitelezés egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik! Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne kapni, az ajánlatkérés menüpontban igényelhet helyszíni felmérést.

A helyszíni felmérés díja bruttó 10.000 Ft, mely a felmérés alkalmával a helyszínen készpénzzel fizetendő!
A felmérés díja jóváírásra kerül a későbbi megrendelésből!
Általános információkért hívhatja kollégáinkat a 06-30-746-6884 telefonszámokon.

Klíma szerelést és helyszíni felmérést Tata 50 km-es körzetében tudunk vállalni.

Klíma szerelés információk:

Oldalfali klíma felszerelésének és beüzemelésének díja 4 kW teljesítményig bruttó 75.000 Ft (2 méteres) csőszakaszig kábelcsatornázás nélkül (“szendvicsszerelés”), mely az alábbiakat tartalmazza:

 • kiszállás
 • készülék helyszínre szállítása
 • szereléshez szükséges anyagköltség (2-méteres) csőszakaszig kábelcsatornázás nélkül
  (vegytiszta hűtőközeg csövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz cső, 450 mm-es kültéri
  tartókonzol, rögzítő elemek)
 • munkadíj: 1 db faláttörés elkészítése normál falszerkezetbe (tégla), kültéri és beltéri egység felszerelése, vákuumozás, elektromos betáp kiépítése aljzatba max. 5 méterig*
 • beüzemelési jegyzőkönyv (garanciajegy) kitöltése és érvényesítése
 • takarítás

A 2 métert meghaladó, illetve kábelcsatornázást igénylő telepítés esetén 2 méteres csőhossz felett minden megkezdett méter bruttó 12.000 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

*Vasbeton, vagy átlagosnál vastagabb (>50cm), tégla falszerkezet esetén a kivitelezés díjára Bruttó 5.000 Ft plusz költséget számítanak fel. Lift nélküli tömb lakás esetén 1.emelettől emeletenként a kivitelezés díjára Bruttó 15.000 Ft számolunk fel. ** Az elektromos betáp kialakítása minden esetben dugvillával konnektorba történik. Az elektromos betáp kiépítését egyedi igények esetén villanyszerelő szakemberrel kell kiépíttetni.

Klíma szerelés falba vésett kivitelezés esetén:

Előcsövezés díja (2-méter):

 • 6/10 csővel Bruttó 75.000 Ft,
 • 6/12 csővel Bruttó 85.000 Ft,
 • 6/15 csővel Bruttó 95.000 Ft,

A fenti klíma szerelés díjak tartalmazzák a kiszállást, a szereléshez szükséges anyagköltséget 2 méteres csőszakaszig (vegytiszta hűtőközeg csövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz cső), a munkadíjat 1 db faláttörésre, illetve 1 méter falhorony kivésésére normál falszerkezetbe (tégla). (Növelheti a költségeket a keményebb, vagy átlagosnál szélesebb falszerkezet!)

A 2 métert meghaladó csőszakaszok esetén minden megkezdett méter bruttó 12.000 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz. Felszerelés és beüzemelés díja bruttó 45.000 Ft, mely tartalmazza a kiszállást, a készülék helyszínre szállítását, a kültéri és beltéri egység felszerelését, elektromos betáp kiépítését aljzatba max. 5 méterig*, a kültéri tartókonzolt, rögzítő elemeket, a vákuumozást, a klíma berendezés beüzemelését és azzal kapcsolatos dokumentumok kitöltését (pl.: beüzemelési jegyzőkönyv, garanciajegy…), valamint a takarítást.

Nem általunk, de szakszerűen előcsövezett kiállásokra történő klíma telepítés:

Rézcsővel előcsövezett kiállásra történő felszerelés és beüzemelés díja Bruttó 50.000 Ft, amennyiben a kiállások nem igényelnek átalakítást. Ha a kiállások nem megfelelően vannak elkészítve, az összeg az átalakítások mértékének függvényében változhat.

Hibás, elavult klíma készülék leszerelése:

Meglévő oldalfali klímaberendezés szakszerű leszerelési díja bruttó 15.000 Ft, 5 kW-os készülékig normál telepítési körülmények között. Növelheti az árat tetőre kihelyezett kültéri egység leszerelése, illetve a 7 kW-os, vagy annál nagyobb, valamint ipari (légcsatornázható, kazettás, mennyezeti-parapet) készülékek leszerelése. Az ár igény esetén tartalmazza a hibás, leszerelt készülék elszállítását.

Klíma karbantartás – Tata és környéke

 • Alap külső-belső tisztítás: bruttó 15 000 .- Ft (több készülék esetén egyedi ár)
 • Mosózsákos külső-belső  tisztítás: bruttó 22 000 .- Ft (több készülék esetén egyedi ár)

mely berendezésenként, illetve multi készülékek esetén beltéri egységenként értendő. (A beltéri egység szennyezettségétől függően a díj emelkedhet!) Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, az alpintechnikás kivitelezés, vagy emelőkosaras autó használatát a fenti díjak nem tartalmazzák! Klíma karbantartás – Tata és környéke szolgáltatásunkról bővebben.

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Klíma szerelés vélemények

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .