Miért szükséges a klímaszerelési munka előzetes felmérése?

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

A felmérés egy nagyon fontos lépése a klíma szerelésnek. Ekkor mérjük fel az ügyfél igényeit, a lakás adottságait, elhelyezkedését, bútorozottságát, hogy a legoptimálisabb megoldást találjuk meg.

Minden alkalommal kimegyünk a helyszínre és átbeszéljük az elképzeléseket, megspórolva ezzel a későbbi kellemetlenségeket. A kivitelezés alkalmával pár centin is múlhat merre visszük a cseppvizet, honnan kapja a klíma a betáplálást, hová kerül a beltéri és a kültéri egység.

Felmérő kollegáink (Jerabek Gábor tel: 30/746-6884) a lakás megnézésekor tanácsot ad a praktikus elhelyezésre, a szükséges előkészítésre, a klíma tipusokra.

A felmérés során mindig úgy adunk tanácsot a klímaberendezés kiépítésére, mintha a saját lakásunkban kellene felszerelni. Inkább egy kicsit többet dolgozunk, ha ezáltal jobb, szebb esztétikusabb kiviteléz lesz a végeredmény.

A helyszínen felmerülő bármilyen kérdésre kollégáink szakmai tanácsot adnak.  

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Rólunk mondták

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .