Lehet használni klímát vírusok idején is?

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

A vírusok kérdése valamilyen szinten mindenkit foglalkoztat. Legyen szó influenzáról vagy bármilyen más vírusról. Egy biztos, hogy mindenki szeretné elkerülni a megbetegedést. 

A vírusok nem csak az őszi hűvös, szeles időben terjednek, hanem nyáron is. Ezért joggal merül fel a kérdés, hogy használhatjuk-e a klímát vírusos időszakban.

Ma már a klímákat nem csak a lakás lehűtésére, hanem a fűtésre is klasszul használhatjuk. Na, de mi lesz a vírusokkal? Olyan kérdések merülhetnek fel, hogy veszélyes-e vagy elkaphatjuk-e a vírust a légkondícionáló használatával, esetleg szükség van-e valamilyen speciális karbantartásra?

Mi most nem szeretnénk kitérni a plázákban vagy irodaépületekben használatos klímákra. Csupán az otthonok hűtésére-fűtésére használt gépekkel foglalkozunk. 

Ezeket a berendezéseket a ház vagy lakás egyedi klimatizálására használjuk. Nincs összeköttetés a szomszéddal, így nincs levegőmozgás a lakások között. Ezért nem kell attól félnünk, hogy a szomszédtól elkapunk valamit.

Mivel a nappaliban felhelyezett gép egyszerűen lehűti vagy felfűti azt a levegőt, ami már a nappaliban van, ilyenkor nincs veszélye a külső szennyeződésnek.

Tehát a légkondicionáló berendezés használata otthon biztonságos, azért biztosítanunk kell időnként a levegőmegújítást. Ezt könnyen , gyorsan 5 perc szellőztetéssel megtehetjük.

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Rólunk mondták

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .