Segítség zúg a légkondi!

Kérj ingyenes helyszíni felmérést klíma szerelésre Tata és környékén!

Nagyon zavaró tud lenni, mikor búgás vagy valamilyen más zaj érkezik a légkondicionáló kültéri vagy beltéri egységéből. A meleg évszakban a klímaberendezések kisebb-nagyobb meghibásodás esetén kellemetlen zajt adnak ki. Nem csoda, hogy a szomszédok emiatt könnyen összevesznek veled.

A klímaberendezések kompresszorral működnek. A halk zümmögés a rendszer működése közben normális jelenség. De nem minden hang egyforma, például, ha kattog vagy búg a berendezés, az már nem a normális zajkibocsátás része. Túlzott búgás vagy zajszint esetén mindenképp hívj szakembert, aki szakszerűen kijavítja a hibát/hibákat.

Munkatársaink többéves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésedre.

KÉRJ INGYEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST!  TEL: +36 30 746 6884

Rólunk mondták

Zoltán Mihály
Zoltán Mihály
2022-07-13
Felhívtam a Gábort hogy szeretnék klímát rakni. Aznap este már kint is volt felmérni reggel pedig árajánlatot kaptam e-mailben . Kiválasztás után ma fel is került a klíma. Teljes mértékben megvagyok elégedve. gyorsak precízek és szépen dolgoznak. Mindenben nagyon segítőkész. Én csak ajánlani tudom őket.
Pál Köves
Pál Köves
2022-07-04
Megbízható gépekkel és korrekt árakon dolgoznak.
Peter Nyitrai
Peter Nyitrai
2022-04-13
Bár készlethiány miatt az általam kiválasztott készülék nem volt sajnos a mai világ helyzet miatt érthető csúszott a beszerelés, de folyamatosan tudtam velük kommunikálni. Megírták mi közül lehet választani. Az új kiválasztás után, a beszerelés dinamikus és szép munka. Évi ellenőrzést karbantartást is ők végzik. Majd jövőre kiderül az milyen.Csak ajánlani tudom.
Attila Adonyi
Attila Adonyi
2022-03-19
Időben jöttek,minden a megbeszélés alapján történt.Profi,gyors,tiszta munka.Ajánlom mindenkinek!
Brigi Gőczėné
Brigi Gőczėné
2021-10-25
Gyors, kedves , korrekt árak .